明霞会计事务所
MX-Regnskab

MXyes

Header Banner
Header Banner
skygge

 

Facebook  Mød os på Facebook

Ming Xia Jørgensen

Ming Xia Jørgensen

Medlem af Skatterevisorforeningen
srf

MX-Regnskab

MX-Regnskab smba
Reventlowsgade 18, 1. tv
1651 København V

CVR: 32 78 19 85
Tlf. 4913 8888
Mobil: 221 221 71
Bank: Nordea, reg. 2255
Konto nr. 0712821183
E-Mail: mail@mx-regnskab.dk


Vi tilbyder

Ud over vores almindelige services som bogføring, indberetning af moms, skat og afgifter, lønadministration, debitor/kreditor styring, budgetudarbejdelse og årsregnskaber, der alle er nødvendige i et velfungerende firma, så har vi mere at tilbyde.

Vi Tilbyder

"Der er mange ting at tænke på hvis du skal komme godt i gang med dit nye firma.Her kan vi hjælpe dig udenom nogle af de faldgruber som mange falder i første gang de starter en virksomhed"

Vi kan hjælpe dig uanset om du er ved at starte dit eget firma, om du har en velfungerende virksomhed eller om du er ved at afhænde den.

Hvis du f.eks. er ny restauratør, skal du have den nødvendige finansiering, selskabsoprettelse, lejekontrakter, bevillinger, egenkontrol, ansættelseskontrakter på plads, bare for at nævne nogle ting.

Her kan vi hjælpe dig udenom nogle af de faldgruber som mange falder i første gang de starter en virksomhed. Her er mange lærepenge at spare.

Hvis der er flere ejere, eller hvis du overtager en eksisterende forretning, er der andre ting at tage i betragtning og her er det ekstremt vigtigt at aftalerne er skriftlige og indeholder alle de elementer som er svære at komme overens om når aftalen først er indgået eller handlen er skrevet under, så lad os vurderer aftalen inden der kommer underskrifter på.

Hvis du ændre noget i den måde du køre din forretning, have investorer ind, bevæge dig ind på et nyt område, lave din første filial, importere, eksportere eller andre spændende ting. Så tal med os, dels for at have en fortrolig at vende ideerne med, dels for at få sikret dig at du får den bedst mulige start.