明霞会计事务所
MX-Regnskab

MXyes

Header Banner
Header Banner
skygge

 

Facebook  Mød os på Facebook

Ming Xia Jørgensen

Ming Xia Jørgensen

Medlem af Skatterevisorforeningen
srf

MX-Regnskab

MX-Regnskab smba
Reventlowsgade 18, 1. tv
1651 København V

CVR: 32 78 19 85
Tlf. 4913 8888
Mobil: 221 221 71
Bank: Nordea, reg. 2255
Konto nr. 0712821183
E-Mail: mail@mx-regnskab.dk


Nyt Firma?

Nyt Firma?

"Hvis du vil starte et firma fra grunden eller hvis du går med planer om at overtage et andet firma, så kom og tal med os. Lad os sammen lave en plan for din virksomhed så alle aftaler, bevillinger, godkendelser og finansiering er på plads. Kontakt os så vi kan hjælpe dig med at sikre at fundamentet er i orden så du kan bygge din virksomhed sund og stærk."

Vi har flere gange oplevet at folk først er kommet til os efter de har købt/lejet lokaler eller efter de har indgået aftaler med de tidligere ejere.

Herefter har de opdaget at de ikke har eller kan få de nødvendige bevillinger, de har fået en huslejekontrakt der er helt urimelig, de har indgået firmavedtægter som ikke understøtter den daglige drift eller en eventuel senere opsplitning af ejerkredsen, samt har uigennemtænkte budgetter og andet som gør det svært at komme i gang, eller som gør at man taber sin investering allerede inden man rigtigt er startet.

Kontakt i stedet os så vi kan hjælpe dig med at sikre at fundamentet er i orden så du kan bygge din virksomhed sund og stærk.

Lad os tage os af de trivielle men nødvendige opgaver med at bogføre og udarbejde regnskab så du kan koncentrere dig om din forretning.

Lad os sammen lave en plan for din virksomhed så alle aftaler, bevillinger, godkendelser og finansiering er på plads.